Boligfelt i sentrum av Vegårshei, med flotte omgivelser

Tjennheia – En flott, solrik og barnevennlig plass å bo!

Tjennheia er Vegårsheis flotte nye boligfelt. Her blir det sol fra morgen til kveld og et hyggelig miljø med sosiale samlingsplasser, naturen helt inntil og flotte turstier langs hele feltet. Samtidig med feltet bygges en god og sikker gangløsning slik at det blir lett og trygt å gå til sentrum med butikk, besinstasjon, kafe ol.

Tomtene i Tjennheia

I Tjennheia er det totalt 55 flotte boligtomter. Her er det mange tomter med enda flere flotte kvaliteter, så her er det noe for alle. Tomtene ligger sør og vestvendt til, og får fantastiske solforhold. Tjennheia har noe høydevariasjoner mellom de forskjellige gruppene med tomter, noe som gjør at man ikke får så mye innsyn mellom husene. Tomtene har i hovedsak god størrelse, er gunstige å opparbeide og godt utnyttbare. Utsikten i Tjennheia er flott, her ser man enten ned til Korsdalstjennene eller utover Myra sentrum. Noen tomter ligger helt på toppen med utsikt over alt og andre ligger litt lunere til, men fortsatt med flott utsikt.

Mer enn bare boligtomter

Gang og sykkelvei

Lekeplass

Turstier

Fellesområde

Beliggenhet

Tjennheia ligger ca 500 m øst for Myra, sentrum av Vegårshei. Så her bor man landlig til, men samtidig i sentrum. I kanten av Tjennheia ligger det to tjern, Store og Lille Korsdalstjenn. Disse to tjernene sammen med Storelva gir området et flott landlig uttrykk og gir fine muligheter for bading og fisking.

Avstander

Matbutikk 480m

Bensinstasjon 670m

Kafé 480m

Skianlegg 1100m

Brokelandsheia – 17 minutter (20km)

Tvedestrand – 23 minutter (24km)

Arendal – 32 minutter (43km)