Vegårshei – Den levende bygda

Vegårshei er en flott plass å bo. Her kan man bo midt i sentrum med alle fasiliteter rett inntil med både kafe, dagligvarebutikk, bensinstasjon og mye mer. Men på Vegårshei kan man også bo landlig i mange flotte grender rundt om i bygda. Felles for alle plasser å bo på Vegårshei er et flott samhold, hyggelige mennesker og mange spennede aktiviteter for store og små.

Reklamefilm for Vegårshei Kommune

JAKT, FISKE OG TUR PÅ VEGÅRSHEI

Vegårshei består i hovedsak av skog og noe dyrket mark. Mange Vegårsheiinger er jaktinteresserte og dette går også igjen i de yngre generasjonene hvor det er stor tradisjon for å være med på jakt, noe som både er sosialt, hyggelig og en sunn interesse.

Turområder er det absolutt ikke mangel på her på Vegårshei. Vi har flotte merkede turstier rundt om i hele kommunen og snakker du med noen lokale får du garantert et godt tips til en flott tur.

Fiskemulighetene på Vegårshei er store. Her er det mange flotte store og små vann med fisk i, men mest kjent er nok Vegår. Vegår er et 15 km langt vassdrag med stor og flott fisk, her har det blitt tatt ørret opp i 4 kg!

VEGÅRSHEI SKOLE

Friluft og aktivitet står høyt på Vegårshei skole. Skolen ligger rett inntil alpinsenteret og kunstgressbanen i sentrum. Store deler av skolen er helt ny og den består av ca 300 elever fra 1 til 10 klasse.

VEGÅRSHEI SKI OG AKTIVITETSSENTER

Vi har et flott lite alpinanlegg som passer fint for store som små. Her er det også perfekt for en koselig dag med hele familien med gapahuker, bålplasser, kiosk og en hyggelig besetning som alltid hjelper til uansett hva det skulle være. I sammenheng med alpinanlegget har vi også flotte opplyste langrennsløyper med skiskytterarena, Så på Vegårshei ligger alt til rette for deg som liker vintersport.

Å BLI GAMMEL PÅ VEGÅRSHEI

Mange ser på det å bli eldre som en skremmende tid. Hvordan skal man klare seg alene? Får jeg hjelp visst jeg trenger det? På Vegårshei er du i trygge hender. Her har vi et godt omsorgsapparat med hyggelige og flinke helsearbeidere som tar vare på våre eldre innbyggere. Vi har flotte omsorgsboliger, et godt sykehjem, og en godt hjemmehjelp-apparat som kjører rundt og hjelper dem som velger å bo hjemme, men fortsatt trenger hjelp.

Her kan du se deg rundt på Vegårshei!